Ca urmare, se prezice că următoarea generație va trăi o durată de viață mai scurtă

Ca urmare, se prezice că următoarea generație va trăi o durată de viață mai scurtă

Ca parte a procedurii falimentului, o companie deținută de soția lui Palmaz, Amalia, a depus o „ofertă de urmărire” suganorm efecte secundare pentru a cumpăra activele companiei. Avocații investitorilor care dau în judecată compania susțin că aceasta este „o modalitate prin care Palmazes poate cumpăra activele cu reducere”, potrivit Express-News. Compania a declarat că vânzarea nu va “genera venituri suficiente pentru a oferi o rentabilitate” acționarilor. Administratorul SUA în procedura falimentului s-a opus planului.

Există la fel de multe planuri de dietă pe cât există varietăți de dulciuri, dar doar numărarea caloriilor ar putea fi cea mai bună modalitate de a pierde în greutate, potrivit a două treimi din cititorii MedPage Today.

Un total de 64% din cei aproape 1.300 de cititori care au răspuns la sondajul nostru sunt de acord că o abordare bazată pe calcularea caloriilor este cel mai bun sfat pentru persoanele care fac dietă. Gândirea lor este în concordanță cu un studiu recent care a constatat că conținutul caloric al dietei, nu proporția derivată din proteine, determină cantitatea de creștere a grăsimilor.

Desigur, de unde îți iei caloriile contează. “Cum se pot compara 500 de calorii din tort cu 500 de calorii din proteine ​​slabe și verde?” a întrebat un cititor.

Da, acest cititor are un punct, alții au recunoscut, dar mulți au spus că este mai bine să obțineți mai întâi obiceiul de a număra calorii, apoi să vă concentrați asupra tipurilor de alimente care trebuie ingerate. „Dacă obiectivul final pierde în greutate, trebuie să numărăm caloriile”.

În multe privințe, formula este ușoară, ne-au amintit câțiva comentatori. “Este fizica 101. De ce, în 2012, este nevoie de un studiu pentru a confirma conservarea energiei în această aplicație?” a întrebat un cititor.

Și un altul a spus: „Problema este pur și simplu dacă mănânci calorii în exces față de cele pe care le arzi – din orice motiv, de orice tip – îngrași.”

Întreaga noțiune despre ceea ce constituie calorii bune față de cele rele poate fi confuză. Un cititor a transmis această anecdotă dintr-o experiență pacientă: o femeie era frustrată că greutatea ei crește atunci când nu mănâncă nimic. Dar după ce a petrecut timp cu ea, medicul a aflat că pacientul mănâncă o mulțime din ceea ce ea numea calorii „goale” sau calorii despre care credea că nu au consecințe în greutate.

„Așadar, indiferent dacă caloriile sunt descrise ca„ goale ”,„ nedorite ”sau„ sănătoase ”, este important să avem acest concept al aportului total de energie față de producție ca o înțelegere de bază, atunci atenția poate fi concentrată asupra cât de sănătos este “, a spus cititorul.

Desigur, industria alimentară subvenționată de guvern nu a scăpat de jefuirea cititorilor noștri, nici carbohidrații.

Acest tutorial de la un cititor rezumă ceea ce mulți au spus despre relele carbohidraților: carbohidrații devin glucoză, ceea ce determină secreția de insulină, care ajută la stocarea glucozei neutilizate în celulele grase și ingestia continuă de carbohidrați duce la hiperinsulinemie, care determină stocarea grăsimilor. Și când vă aflați în modul de stocare a grăsimilor, nu puteți fi și în modul de ardere a grăsimilor. Singura cale de ieșire este să nu mai mâncați carbohidrați și să creșteți grăsimile animale, peștii și ouăle.

Și un specialist în bariatrie a remarcat faptul că, în toți anii de experiență, nu a văzut niciodată pe nimeni care să-și bată curcanul, puiul sau orice altă proteină. „Este întotdeauna un aliment cu conținut ridicat de carbohidrați”.

Înțelegerea psihologiei care stă la baza alimentației nesănătoase este importantă, la fel ca includerea exercițiului aerob în orice plan de dietă, au comentat mai mulți cititori. Și mai mult de o persoană a spus că este imperativ ca persoanele care urmează dieta să fie sincere la o greșeală atunci când documentează ceea ce mănâncă. Un medic a spus că îi face pe pacienții din programele de control al greutății să semneze un document prin care să recunoască acceptarea „sistemului de onoare”.

Un medic călător a remarcat cu tristețe simțirea tristeții pe care o simte atunci când copiii din SUA fac o intervenție chirurgicală bariatrică, în timp ce copiii din părți din India sunt deficienți atât în ​​calorii, cât și în proteine.

Dietele vegetariene și vegane au fost chemate pentru pierderea în greutate și proprietățile sănătoase. Iar dieta Atkins a fost legată, pro și contra. Dar un cititor de pe Atkins a spus că nu ia în calcul caloriile; în schimb, el numără carbohidrații. Greutatea sa a rămas constantă de un deceniu, dar, mai important, numărul său de LDL, HDL și trigliceride sunt excelente.

„Practic, orice dietă care este stabilită și urmată corect va duce la pierderea în greutate, dar o persoană trebuie să aleagă ceva cu care poate trăi sau greutatea va reveni cu o răzbunare”, a spus el.

Cuvântul nostru final vine de la o asistentă care a subliniat importanța educației din cauza „deficitului de cunoștințe alimentare”.

Ea a povestit această poveste: „Îmi amintesc întotdeauna pacientul meu cu reabilitare cardiacă, căruia i-am spus să mănânce mai mult pește și pui în loc de carne roșie. El a raportat că, în loc de McDonald’s pentru prânz, el mergea la Kentucky Fried Chicken și Long John Silver’s. El a fost total ignorant de faptul că prăjirea alimentelor a făcut-o să conțină mai multe calorii și grăsimi. Am aflat atunci că nu trebuie să presupunem niciodată ceea ce credem că este evident “.

Campania împotriva grăsimilor trans pare să producă rezultate, potrivit unui raport CDC care detaliază o scădere a nivelurilor serice la nivel național.

Nivelurile de acizi grași trans au scăzut cu 58% din 2000 până în 2009, Hubert W. Vesper, dr., De la Centrul Național pentru Sănătatea Mediului CDC din Atlanta, și colegii au raportat într-o scrisoare de cercetare în numărul din 8 februarie al Journal of the American Asociația Medicală.

Media a trecut de la 93 până la doar 39 μmol / L în analiza adulților albi în datele din Studiul Național de Sănătate și Nutriție (NHANES).

„Acest lucru poate duce la o scădere a riscului de boli cardiovasculare”, au concluzionat cercetătorii.

Aceste grăsimi, de obicei găsite în produsele alimentare procesate din hidrogenarea parțială a uleiurilor vegetale, au fost legate de riscul crescut de boli de inimă, moarte subită cardiacă și colesterol ridicat.

Orașul New York a condus calea în popularul exod al grăsimilor trans, interzicându-le din restaurante și apoi din toate alimentele până în 2008. Lanțurile de restaurante, producătorii de alimente și FDA au ajuns, de asemenea, la bord.

Christopher Portier, dr., Director al Centrului Național pentru Sănătatea Mediului, a subliniat rezultatele studiului drept dovezi că acele eforturi au fost eficiente.

Astfel, “reducerile suplimentare ale nivelurilor de grăsimi trans trebuie să rămână un obiectiv important de sănătate publică”, a comentat el într-un comunicat de presă al CDC.

Studiile anterioare au arătat că profilul de grăsime al alimentelor reformulate s-a îmbunătățit în general ca răspuns, dar nu a existat nicio evaluare directă a impactului asupra sănătății.

Deci, studiul preliminar al lui Vesper a analizat modificările unui subgrup de adulți albi non-hispanici cu vârsta de 20 de ani sau mai mult în NHANES, cu 229 de participanți din iterația din 2000 și 292 din 2009.

Toți cei patru acizi grași trans majori au scăzut substanțial în probele de ser în perioada respectivă:

Nivelurile de acid vaccenic au scăzut cu 56%, de la o medie geometrică de 44 la 19 μmol / L Nivelurile de acid elaidic au scăzut cu 63%, de la o medie geometrică de 38 la 14 μmol / L Nivelurile de acid palmitelaidic au scăzut cu 49%, de la o medie geometrică de 8 la Nivelurile de acid linoelaidic de 4 μmol / L au scăzut cu 49%, de la o medie geometrică de 3 la 1 μmol / L

Modificarea totală sa ridicat la o scădere semnificativă statistic de 54,1 μmol / L (interval de încredere de 95% 43,4 până la 64,7) din 2000 până în 2009.

Așa cum era de așteptat din legătura dintre grăsimile trans și colesterol, nivelurile de colesterol LDL din studiu au scăzut odată cu scăderea acizilor grași trans serici, de la o medie de 128 mg / dL în 2000 la 119 mg / dL în 2009.

Cercetătorii au avertizat că aceste rezultate s-ar putea să nu se generalizeze la toate grupurile rasiale sau etnice sau la toate grupele de vârstă.

De asemenea, analiza nu a putut determina efectul doar la modificările consumului de grăsimi trans procesate, deoarece acestea apar în mod natural în cantități mici și în alimente precum carnea și laptele.

Alte limitări au fost doar doi ani de date, cu doar câțiva parametri pentru analiză, care nu au permis o privire detaliată asupra asocierii cu colesterolul sau alți factori clinici, a remarcat grupul Vesper.

Dezvăluiri

Studiul a fost finanțat de CDC.

Cercetătorii au raportat că nu au dezvăluit conflicte de interese.

Sursa primara

Jurnalul Asociației Medicale Americane

Referință sursă: Vesper HW, și colab. “Nivelurile acizilor grași trans plasmatici la adulții albi non-hispanici din Statele Unite în 2000 și 2009” JAMA 2012; 307: 562-3.

Acest articol este o colaborare între MedPage Today și:

Un cip este un cip, sau este?

Deoarece alimentele zaharoase și sărate care odinioară erau considerate „delicatese” sunt acum disponibile 24/7, acestea ar trebui redenumite „agenți patogeni”, au spus cercetătorii canadieni.

Dieta „occidentalizată” este asociată cu hipertensiune arterială, dislipidemie, obezitate și diabet, a menționat Norma R.C. Campbell, MD, de la Universitatea din Calgary din Alberta, și colegii săi.

“Ca urmare, se prezice că următoarea generație va trăi o durată de viață mai scurtă. Dacă se întâmplă acest lucru, va fi primul declin al duratei de viață de la industrializare”, au scris ei într-un comentariu publicat online în Jurnalul Canadian de Cardiologie.

Campbell și colegii săi au spus că nomenclatura „junk food” este prea inofensivă pentru aceste delicii mortale care sunt bogate în sare, zahăr și grăsimi saturate.

În timp ce termenul descrie în mod adecvat alimentele care nu au nicio valoare nutrițională, conotează, de asemenea, o „anumită ușurință în eliminarea lor din dietă și implică faptul că oamenii sunt ușor capabili să le arunce prin voință, deși sunt încurajați în mod regulat să„ cedeze ”și să se răsfețe în timp ce trăiesc într-un mediu în care astfel de alimente sunt ușor disponibile și promovate în mod intenționat. “

Comentariul duce, de asemenea, guvernul la sarcină pentru asumarea unei abordări „hands-off” a reglementării industriei care produce aceste alimente, precum și a industriei care le face publicitate – cu impunitate – atât pentru adulți, cât și pentru copii.

Complotul de diluare a sângelui se îngroașă

Una dintre preocupările cu noua clasă de anticoagulante orale, cum ar fi dabigatran, este lipsa unui antidot invers. Acum, cercetătorii dezvoltă noi anticoși și antidoturi de sânge.

În acest caz, cercetătorii Duke din laborator au izolat mai întâi un aptamer de ARN modificat (RNAR9D-14T) care s-a dovedit a fi un anticoagulant puternic și apoi au dezvoltat un antidot – de fapt, mai mulți – pentru reversibilitate.

Noul anticoagulant inhibă atât generarea de trombină, cât și alte activități mediate de trombină, cum ar fi formarea cheagurilor de fibrină și activarea trombocitelor, cu afinitate ridicată, au declarat Bruce Sullenger, dr., Și colegii săi online în Journal of Thrombosis and Haemostasis.